Vlog Media

Kunst & Cultuur Vlogger

 

   Kunststuck  

Over Kunststuck

"KUNSTSTUCK": Vlog Media.


In onze maatshappij gebeuren zoeel mooie dingen op gebied van Kunst en Cultuur, iedereen mag daar wat van vinden, ook wanneer je geen kenner of fan bent. Ga met mij mee en ontmoet Kunstenaars, muziekanten, theatermakers, acteurs, beleef de sfeer  van festivals, projecten en Musea. Ik vlog over Kunst & cultuur in Overrijssel maar ook in heel Nederland,  ik kan er geen genoeg van krijgen, ik krijg daar zoveel energie van.

Ik sta bekend als Kunst & Cultuurvlogger Mariekus Go, zie ook Facebook & You tube. Ook ben Vlog verslaggeefster voor het Zwolse TV & media bedrijf RTV FOCUS Zwolle, de leukste zender van Overrijssel. Daar heb ik een eigen programma en dat heet "KUNST IN DE KIJKER"! Mijn programma is elke zondag om 10 uur te bewonderen op RTV FOCUS Zwolle.

Omdat ik het filmen zo leuk vindt ben ik mijn Vlog & Media Bedrijf begonnen: "KUNSTSTUCK", echt geweldig leuk.

KUNSTSTUCK werkt alleen in opdracht,  dat kan zijn voor culturele instellingen, stichtingen, fondsen, crowdfunding, gemeente, overheden, particulieren, bedrijven en individuen.


KUNSTSTUCK is opgericht door: Marieke Hiemstra.

 

De naam KUNSTSTUCK komt voort uit mijn liefde voor KUNST, ik maak ook Kunstobjecten, de C staat voor Cultuur en natuurlijk ook mijn Camera, waar ik stukjes film mee maak over Kunst & Cultuur.

 

 

 

 

De week van de liefde ❤ een prachtige & sensuele expositie in de Statenzaal van Zwolle.

Van 10 tot 17 februari te bewonderen in de Statenzaal van 19 uur tot middernacht in Zwolle.
Organisatie MARGIN ARTS & MEDIA en gefilmd door kunst & Cultuur Vlogger Mariekus Go van Kunststuck. 🎬

Meer zien, kijk op:

https://margin-am.nl/

gallery/img_20190210_192840[1]